Υπηρεσίες

           300x200

Βοήθεια στον Σχεδιασμό Ελαστικών Εξαρτημάτων

Οι πεπειραμένοι μηχανικοί σχεδίασης προϊόντων είναι έτοιμοι να συνεργαστούν μαζί σας προσφέροντάς σας βοήθεια, ώστε να εξασφαλίσετε μια επιτυχή και άμεση προώθηση των προϊόντων σας. Οι μηχανικοί σχεδιασμού συλλαμβάνουν και αξιολογούν ιδέες, συνδέοντας την επιστήμη και την τεχνολογία, με σκοπό να δημιουργήσουν αξιόπιστα προϊόντα. Είτε χρειάζεστε βοήθεια για να οριστικοποιήσετε τις προδιαγραφές των εξειδικευμένων αναγκών του προϊόντος σας, είτε χρειάζεστε μια προσφορά για μια νέα εφαρμογή, θα θέλαμε να σας ακούσουμε. Μπορείτε να μας στείλετε τις ιδέες σας σε αρχεία : Solidworks, TopSolid iges, dxf, dwg, step και pdf. Μπορούμε επίσης να δουλέψουμε με σκαριφήματά σας στο
fax : 0030- 2105559926.

300x200

Ανάπτυξη και Σύνθεση Ελαστικών Μιγμάτων

Η ομάδα πεπειραμένων τεχνολόγων ελαστομερών και χημικών θα χαρεί να σας συμβουλέψει για το πιο υλικό είναι το καταλληλότερο για την εφαρμογή σας. Εάν χρειαστεί μπορούμε να τροποποιήσουμε μια ήδη υπάρχουσα ελαστική σύνθεση ή να εξελίξουμε μια νέα, αξιολογώντας τις συνθήκες λειτουργίας του προϊόντος σας. Η μέχρι τώρα πορεία μας στον βιομηχανικό χώρο έχει αναδείξει την ικανότητά μας να διαμορφώνουμε ελαστικές συνθέσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουμε τις εξειδικευμένες απαιτήσεις των πελατών μας. Παρόλα αυτά, η εμπειρία μας έχει δείξει ότι τα τυποποιημένα ελαστικά μίγματά μας, καλύπτουν τις περισσότερες εφαρμογές μειώνοντας έτσι το συνολικό κόστος και χρόνο παράδοσης.


ΟΔΗΓΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΩΝ
300x200

Προτυποποίηση


Η εταιρεία μας προσφέρει μια μοναδική υπηρεσία για να βοηθήσει τους πελάτες της, στην ανάπτυξη προϊόντων και στην επιλογή των κατάλληλων πολυμερών υλικών και ελαστικών συνθέσεων, με ένα γρήγορο και οικονομικό τρόπο, ώστε αυτοί να μπορούν να ελέγξουν τον σχεδιασμό και τις ιδέες τους σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, πριν χρειαστεί να επενδύσουν σε υψηλού κόστους παραγωγικά καλούπια. Με αυτό τον τρόπο, μπορούμε να επιτύχουμε μια εύκολη και ανέξοδη τροποποίηση των καλουπιών ώστε να διασφαλίσουμε ότι το ελαστικό εξάρτημα θα είναι έτοιμο για παραγωγή. Η υπηρεσία προτυποποίησης μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 10-25 εργάσιμες ημέρες μετά την ανάθεση της παραγγελίας και ανάλογα με την πολυπλοκότητα του εξαρτήματος.

ΤΑ ΕΛΑΣΤΟΜΕΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΧΑΝΙΚΟ

300x200

Απάρτια Πολλαπλών Εξαρτημάτων (Multiple Component)

Στην Μ.Ι. Παναγιωταράκου & Σια ΟΕ παράγουμε ελαστικά και μεταλλοελαστικά εξαρτήματα, τα οποία θα γίνουν μέρος μιας συναρμολογημένης σύνθετης διάταξης. Σε αυτή την περίπτωση μπορούμε να εξοικονομήσουμε για τους πελάτες μας χρόνο και χρήμα, παραδίδοντάς τους ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα εξαρτημάτων σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.
Η εταιρεία μας μπορεί να παράξει διαφόρων ειδών συναρμολογημένες σύνθετες διατάξεις, από μια απλή ενσωμάτωση μιας μεταλλικής ροδέλας σε ένα ελαστικό εξάρτημα έως ένα σύνθετο απάρτιο , αποτελούμενο από πλαστικό, ελαστικό και μέταλλο, σσυναρμολογημένο και έτοιμο για χρήση.

300x200

Ειδική Συσκευασία


Έχουμε την δυνατότητα να αποστείλουμε τα προϊόντα μας κατάλληλα συσκευασμένα και σύμφωνα με τις ιδιαίτερες ανάγκες σας. Κάθε συσκευασία πρέπει να συμφωνεί με το πρότυπο ISO 2230:2012 “Rubber Products Guidelines for Storage” , το οποίο παρέχει γενικές οδηγίες για την φύλαξη, συσκευασία και διατήρηση ελαστομερών εξαρτημάτων.

300x200

Δοκιμές Απόδοσης και Αξιολόγησης Προιόντος

Σε αρκετές περιπτώσεις μπορούμε να κατασκευάσουμε ένα πρωτότυπο και μέσω στατικών και δυναμικών δοκιμών να αξιολογήσουμε την απόδοσή του, κάτω από αυστηρά ελεγχόμενες εργαστηριακές συνθήκες. Στη Μ.Ι. Παναγιωταράκου & Σια ΟΕ μπορούμε να προβούμε σε παραγωγή μικρής έκτασης με σκοπό την αξιολόγηση ενός εξαρτήματος σε πραγματικές συνθήκες λειτουργίας, πριν την κύρια παραγωγή. Οι δοκιμές αυτές μπορούν να προσφέρουν πολύτιμες πληροφορίες που στη συνέχεια μπορεί να οδηγήσουν σε περαιτέρω βελτίωση του σχεδιασμού του προϊόντος, της ελαστικής σύνθεσης ή ακόμα και της ίδιας της παραγωγικής διαδικασίας.